Hei hei

På tide med første innlegg!

Hei, og så hyggelig at du har funnet frem til denne ferskingen her! 🙂 Mitt navn er Sanna, og jeg har nå etter mange år med lyst endelig tatt motet til meg og startet en blogg som skal være litt personlig (Jeg kan ikke si at dette er den første bloggen min. Jeg har prøvd før, men oppdaterte sjeldent – så nå er jeg spent på hvordan dette skal gå…. he he…)

Jeg er altså en 19 år gammel lektorstudent som går andre semester på Universitetet i Oslo, hvor jeg stortrives (selv om mye kan være tøft og kjedelig…) og jeg har lyst til å dele denne hverdagen min fylt med «studierier», og jeg håper jeg kan bidra med noen tips underveis! Jeg er glad i en sunn livsstil, og vil dele mine måltider, samtidig som at jeg kan fortelle litt om livet i en studentbolig – altså blir dette en slags dagbok for meg selv samtidig som at det kanskje kan underholde andre 😉 Oppsummering av forelesninger og seminarer vil jeg også prøve å publisere (på den måten kan jeg få frisket opp minnet samtidig som at jeg kanskje hjelper noen elever med norskfaget… :D)

Det var egentlig det jeg tenker kan sies om denne bloggen. Håper du får lyst til å komme tilbake!

Krims og krams

Psst! Send gjerne tips til hva jeg kan legge ut, eller send meg spørsmål!

20171226_125145
Randi skal få prege mitt første blogginnlegg med sitt nusselige og tiltrekkende utseende 🙂
Kategorier: Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s