Endelig helg, sa du?

Hei alle!

I dag har det vært en ganske rolig lørdag, selv om jeg har måttet lese litt. Men mesteparten av dagen har gått til Dungeons and Dragons med samboer og to kompiser av ham 🙂 Jeg er ikke så flink, og siden det snakkes engelsk (noe jeg ikke har hatt siden første året på videregående…) er jeg ikke så flink til å delta fullt og helt 😉 Likevel synes jeg det er et underholdende rollespill som jeg trives like mye med å høre på selv om jeg ikke alltid klarer å komme med innspill (for det meste fordi jeg har litt konsentrasjonsproblemer). Nå har jeg de siste to timene vært for meg selv og studert inne på et annet rom og spist sjokolade/gått en kveldstur mens guttene holder på, noe som også er greit (skulle gjerne hatt helt studie-fri, men det er vanskelig når man har mye romaner og en studentoppgave som må gjøres 😦 )

Jeg håper alle har hatt en avslappende og strålende lørdag! Ha fortsatt en god helg!

Her sitter man på sengen og sliter en lørdagskveld med sjokolade som eneste trøst 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s