Kald og herlig vinterferie!

Hei Hei!

En liten oppdatering på livet, etter å ha hoppet over bloggingen i noen dager… Ferien er godt i gang, og jeg tok meg derfor den frihet til å dra tilbake til mitt oppvekststed, og koser meg med ufrivillige skiturer (bare for å være i litt aktivitet), «koselesing» i pensum og en skriveoppgave om «Det eviga» av Esaias Tegnér (ikke så gøy) Trøster meg likevel med god mat jeg slipper å lage selv, og en herlig gjenforening med mine kjære små – Randi og Tussi ❤

Det er flott og vakkert i hele Nordens vinterby, og det glitrer blankt i de snødekte veiene. Det er så mye snø her at snøveggene ved veikanten kan være høyere enn mine 167 cm! Har allerede gått én skitur (noe jeg ikke liker…) og skal gå enda en i morgen, og så skulle man nesten ikke tro at jeg skal på en skikkelig langtur på lørdag. Man skal vite at jeg vil være ferdig med skiturer for vinteren når uken er omme 🙂 Jeg vil publisere et innlegg om skituren på lørdag!

Og som sikkert de fleste vet, er det mammutsalg i bokhandlerne, og jeg tok derfor en tur innom og så på Linda Stuhaugs bok; «Opptur med sunn mat» (Den var dessverre ikke på salg i butikk, men mitt «valpeblikk» fikk den snille kassedamen til å gi meg rabatt likevel 🙂 ) Jeg har nesten ikke ord for hvor mye jeg kjenner meg igjen i det hun skriver i denne boken om seg selv og sin vei til en sunnere livsstil. Det er en utrolig godt skrevet bok med både sunne og smarte oppskrifter og gode tips til blant annet søtsug og veien til sunnere livsstil. Jeg anbefaler boken på det sterkeste for de som ønsker en endring i hverdagen, eller som ønsker gode tips og triks 😉 Bloggen hennes har også blitt min favorittblogg, og jeg sjekker den ut hver dag. Hun er helt klart mitt nye forbilde.

Ønsker alle en hyggelig vinterferie – både til de som har og de som har det neste uke 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s