Tørre saker

Sitter nå på toget på vei hjem fra Lillehammer, og jeg har hatt et koselig opphold ❤ Ganske greit å få en uke vekk fra universitetet og leilighetsslitet. Jeg holder på med «Nynorskguiden», men det ble dessverre litt travelt med besøk like før jeg dro i dag, og internettet på toget (eller den gode gamle skolePC-en) er elendig, så noe kommer kanskje ut innen i kveld 🙂 Jeg er ennå ny på WordPress, så jeg har litt vansker med ulike ting, men man lærer nok etter hvert (y)

Det ble ikke noen skitur i går grunnet litt dårlig føre, men det ble en koselig tur til byen 🙂 Dit måtte jeg jo uansett. Grunnen til at jeg måtte til byen, var i hovedsak hendene mine…

Som dere kanskje ser, så reagerer jeg ganske mye på kulden… det er så ille at jeg plutselig kan begynne å blø (det åpne såret på pekefingeren er et bevis på det). Derfor vil jeg for første gang komme med en anbefaling til alle dere som sliter med tørre hender, uansett hva det skyldes 😀

Avene Cold Cream skal være veldig effektivt mot ekstremt tørre hender

På apoteket er det nå 50 % på noen håndkremsprodukter, og jeg fikk dermed sjangsen til å få fatt Avene Cold cream som virkelig hjelper hendene mine. Dette er en veldig fet og klissete krem, så jeg anbefaler at man ikke skal ta i ting eller vaske hendene på minst en halv time etter påføring 🙂 Den bruker litt tid på å trekke inn i huden, men i følge apoteket skal den holde i opp til 20 håndvask.

Så om hendene dine har blitt så ille som hendene mine, eller verre, kan jeg anbefale denne på det sterkeste, så kan man bruke en annen håndkrem innimellom, som ikke er så klissete, dersom man er ute på noe 😉 (Jeg bruker ofte Clarins Hand and nail – men jeg føler ikke at den fungerer når hendene mine er på sitt verste)

Ønsker alle en god søndagskveld!

Reklamer
Kategorier: Stikkord: , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s