Nuevos sujetos, nuevas opurtunidades…

«Nye fag, nye muligheter» klenger overskriften min på favorittspråket mitt: Spansk.

Det stemmer. Jeg har nå kommet til mitt tredje semester av til sammen ti, og jeg har i den anledning endelig startet med master-faget mitt, som nettopp er spansk. Det er hardt å praktisere og forstå spansk ettersom det har gått over et år siden sist, men jeg merker at det blir bedre og bedre! Jeg får vel også nevne at jeg har begynt på pedagogikk-fag, og holder på med praksis hvor jeg er utplassert på en skole for å observere, noe jeg trives stort med!

Nok om det. Her kommer en liten oppdatering på hva som har skjedd og det som skjer her og nå i livet (ettersom det er fire – kanskje flere – måneder siden jeg sist skrev noe):
Jeg kom meg helskinnet gjennom mine to våreksamener! Godt fornøyd med resultatene – den ene er til nå min høyeste oppnådde karakter, og jeg fikk ferie allerede 1.juni.
I ferien ble det altfor mye reising (siden jeg ikke klarte å skaffe jobb….), og det var både Pisa, Cinque Terre, Barcelona, Andorra, Carcassonne og Burfjord (Nord-Norge) – for å nevne høydepunktene. En helt fantastisk ferie, men jeg kjente at det ble litt for liten tid til å slappe av, det var så å si en hel måned uten at jeg var hjemme. Neste sommer vil jeg nok ta det roligere og heller jobbe.

For en måned siden ble jeg 20 (og følte en slags alderskrise – er virkelig ikke fornøyd med å gi slipp på tenårene 😦 ), og så begynte jeg nylig på klassisk ballett (noe jeg ikke har gjort på kanskje 15 år – beina har det hvert fall vondt), og jeg har begynt å trene styrke i større grad (kanskje det blir et innlegg om dette senere….)

Jeg håper på å kunne være mer aktiv på bloggen nå, selv om jeg har mye å gjøre for tiden, men det er jo godt å kunne kople litt av og skrive et innlegg eller to noen dager i uken 🙂 Tegning vil jeg også prøve å gjøre mer av, da jeg har mistet så mye motivasjon til det på grunn av studiestress… Nå er det jo «Inktober», så nå må jeg bare stå på og prøve å tegne hver dag denne måneden! (Følg gjerne med på instagrammen; drawingcrazi)

Ønsker alle en fortsatt fin uke!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s