Om meg

Hei!

Mitt navn er Sanna. Jeg er 19 år, født i Oslo og oppvokst på Lillehammer. Høsten 2017 flyttet jeg tilbake til Oslo etter 17 år som Lillehamring, og er nå en fersk lektorstudent bosatt på Sogn i et samboerskap. Mine hovedinteresser er tegning og skriving – og en blogg er derfor midt i blinken for skriveinteressen min! Jeg har i nesten to år kjempet med å komme meg i god form, noe som har snudd helt om på livsstilen min. På under to år har jeg klart å gå ned over 20 kg. Årene inneholder mye oppturer og nedturer – både under og etter prosessen – men dette er helt klart en av mine største prestasjoner jeg har oppnådd gjennom hele livet mitt! Du vil kanskje legge merke til at jeg legger ut mange oppskrifter på bloggen, og det er fordi jeg har under de siste to årene fått en større interesse for matlaging med sunne alternativer! 🙂

Jeg blogger for det meste om mitt dagligliv – oppskrifter, studier, og masse annet som kanskje kan gi inspirasjon til andre, enten om de er studenter eller ei.

Jeg håper du vil være med og følge min hverdag! Send meg gjerne spørsmål, så svarer jeg fortløpende!

Studier

  • Lektorprogrammet – fremmedspråk ved Universitetet i Oslo
    • 5-årig masterprogram. Nordiske fag som sidefag, og hovedfaget mitt er spansk – som er et kjært fag jeg gleder meg til å begynne på til høsten!